Parhaat applikaatiot yrittäjän elämään

Tämän päivän digitalisaatio ja uudet innovaatiot ovat muuttaneet elämäämme ja tapaa, jolla käsittelemme asioita. Kaikki tieto on saatavilla hetkessä ja voimme olla helposti yhteydessä moniin eri ihmisiin ja yhteisöihin ympäri maailmaa. Tämä muutos on muuttanut paljon myös tavallisten yrittäjien elämää. Enää ei ole helppo pärjätä perinteisillä kynällä ja paperilla, alati kilpailluilla markkinoilla. Digitalisaatio on kuitenkin tuonut meille myös paljon uusia hyviä innovaatioita ja ne auttavat myös yrittäjiä pärjäämään paremmin nykypäivän hektisessä maailmassa. Mitkä parhaat applikaatiot kannattaa ottaa käyttöön, jotta oma yrittäminen alkaa nousemaan nykyaikaiselle tasolle?

Applikaatiot ovat helppokäyttöisiä ohjelmistoja, jotka on ensisijaisesti luotu älypuhelimelle ja tabletille. Applikaatioita on kahdessa eri maailmassa Applen iOs käyttöjärjestelmässä ja Android puhelimien käyttöjärjestelmissä. Android-puhelimet ovat monesti suuremman käyttäjäkunnan suosiossa mutta Applella on myös vahva jalansija varsinkin yrittäjien keskuudessa. Molemmissa on etunsa ja usein applikaatiot toimivat molemmissa järjestelmissä. 

Yrittäjällä on usein paljon tietoa omassa yrityksessään ja sitä on usein jaettava niin asiakkaiden kuin työntekijöiden kanssa. Tähän työhön soveltuu parhaiten DropBox niminen applikaatio, joka mahdollistaa kaikkien tiedostojen käytön mistä tahansa mobiililaitteen avulla. 

Trello on applikaatio, joka auttaa projektien hallinnassa. Trello applikaation avulla voi helposti visualisoida projektit ja yhdistää kaikki projektissa työskentelevät yhteen saman applikaation avulla. Projektit voi organisoida korteiksi tai listoiksi, aivan sen perusteella, mikä toimii parhaiten sinun projektiryhmälle.

Verkostojen luomiseen ja oman yrityskuvan nostamiseen paras applikaatio on Linkedin. Linkedin on maailman suurin yritysmaailman sosiaalinen media ja sen avulla voi tuoda omaa yritystä ja oman yrityksen tekemistä näkyville yritysmaailmalle. Tällä alustalla voit myös luoda kontakteja ja keskustella saman alan ihmisten kanssa ja jakaa tarinoita ja muuta kiinnostavaa. Näiden muutaman applikaation avulla on helppo parantaa oman yrityksen tilaan nopeasti ja helposti.